Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Επιχορήγηση Απασχόλησης Ανέργων : Επιγραμματικά τα 3 ενεργά προγράμματα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 3.500 ΑΝΕΡΓΩΝΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΗΛΙΚΙΑΣ 22 ΕΩΣ 29ΕΤΩΝ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 10/2020)

 

Ωφελούμενοι:   Άνεργοι (εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ) πτυχιούχοι  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα)

 

Ποσό επιχορήγησης: 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ μηνιαίως.

 

Διάρκεια της επιχορήγησης: 10 μήνες

 

Όροι και Δεσμεύσεις: Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να διατηρήσουν το δεσμευόμενο προσωπικό(επιχορηγούμενες και υφιστάμενες, κατά την ημερομηνία υποβολής της εντολής κενής θέσης εργασίας) με το ίδιο καθεστώς πλήρους απασχόλησης καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχορήγησης. δεν υπάρχουν δεσμεύσεις απασχόλησης μετά το τέλος των προγραμμάτων

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 8.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-29 ΕΤΩΝ

 

Ωφελούμενοι:

i)Άνεργοι, ηλικίας 18-29 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός (1) μήνα πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2. ii)Μακροχρόνια άνεργοι, ηλικίας 18-29 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών μέχρι την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2.

 

Ποσό επιχορήγησης: 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ μηνιαίως

 

Διάρκεια της επιχορήγησης:

α) δώδεκα (12) μήνες, για πρόσληψη ανέργων ηλικίας 18-29 ετών εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός (1) μήνα πριν την υπόδειξή τους.

β) δεκαπέντε (15) μήνες, για πρόσληψη: i. μακροχρονίων ανέργων και ii. δικαιούχων ΚΕΑ εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ

 

Όροι και Δεσμεύσεις: Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να διατηρήσουν το δεσμευόμενο προσωπικό(επιχορηγούμενες και υφιστάμενες, κατά την ημερομηνία υποβολής της εντολής κενής θέσης εργασίας) με το ίδιο καθεστώς πλήρους απασχόλησης καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχορήγησης. δεν υπάρχουν δεσμεύσεις απασχόλησης μετά το τέλος των προγραμμάτων

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 100.000 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

 

Ωφελούμενοι: Κάθε νέα πρόσληψη

 

Ποσό επιχορήγησης: 100% των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένου και εργοδότη, ανεξαρτήτως του ύψους του μηνιαίου μισθού, καθώς και οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές σε δώρα και επίδομα αδείας. Σε περίπτωση που η νέα θέση εργασίας αφορά μακροχρόνια άνεργο, εγγεγραμμένο στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών μέχρι την υποβολή της αίτησης-δήλωσης των επιχειρήσεων-εργοδοτών για ένταξη στο πρόγραμμα, η νέα πρόσληψη επιδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό πέραν της επιδότησης των εισφορών,  με 200 ευρώ επί του καθαρού μηνιαίου μισθού, προ φόρου και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

 

Διάρκεια της επιχορήγησης: 6 μήνες

 

Όροι και Δεσμεύσεις:

  • ο καθαρός μηνιαίος μισθός, προ φόρου και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του νεοπροσληφθέντα μακροχρόνια ανέργου δεν μπορεί να υπολείπεται του ποσού των 200 ευρώ.
  • προϋπόθεση ότι είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες ή έχουν ρυθμίσει τυχόν βεβαιωμένες οφειλές τους προς το Δημόσιο και τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο πρόγραμμα
  • ο μέσος όρος του αριθμού των εργαζομένων για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών που επιδοτείται κάθε νέα θέση εργασίας, πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό εργαζομένων που είχαν την 18/9/2020, προσαυξημένος κατά τον αριθμό των νέων επιδοτούμενων εργαζομένων.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email