Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

1.000 ευρώ για 1.000 φορολογούμενους κάθε μήνα

Ήδη από 01/01/2017 οι φορολογούμενοι κάνουν χρήση του πλαστικού χρήματος προκειμένου να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου των 1.900 ως 2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο.

 

Προκειμένου να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο το Υπουργείο Οικονομικών, θα προβεί σε κληρώσεις που θα μοιράσουν ως 12 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους.

 

Στα σχέδια του Υπουργείου είναι  η πρώτη κλήρωση να γίνει τον Οκτώβριο και να αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον μήνα Σεπτέμβριο.

 

Η υπουργική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες αφότου αποστείλουν οι τράπεζές τα στοιχεία των ηλεκτρονικών πληρωμών .

 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή που κάνει ο φορολογούμενος θα αντιστοιχεί κάποιος συγκεκριμένος αριθμός λαχνών. Στη συνέχεια θα διενεργούνται ηλεκτρονικές κληρώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών από τις οποίες θα προκύπτουν οι τυχεροί φορολογούμενοι.

 

Το χρηματικό έπαθλο θα είναι 1.000 ευρώ ανά τυχερό. Κάθε μήνα αναμένεται να κληρώνονται 1.000 τυχεροί.

 

Μετά τη κλήρωση το χρηματικό έπαθλο θα κατατίθενται στο τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος στην Α.Α.Δ.Ε.

 

Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό θα είναι αφορολόγητο και δεν θα μπορεί να συμψηφιστεί με τυχόν οφειλές προς τη Δ.Ο.Υ ή σε ασφαλιστικά ταμεία

 

 

Πηγή: in.gr

 

Print Friendly, PDF & Email