Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Πως θα πάρετε το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ

Άνοιξε η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων – δηλώσεων για τη χορήγηση του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων καθώς και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων – πολυτέκνων μέσω της ιστοσελίδας www.aade.gr .

 

Υπόχρεοι υποβολής είναι οι γονείς της οικογένειας για τα εξαρτώμενα τους μέλη  ή το άτομο που έχει την επιμέλεια των παιδιών με δικαστική απόφαση.

 

Προϋπόθεση για την υποβολή του εντύπου Α21 είναι η οριστική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1)  του 2017.

 

Γνωρίζοντας τους προσωπικούς κωδικούς σας για πρόσβαση στην Α.Α.Δ.Ε (τ. ΓΓΠΣ) , username και password, εισέρχεστε στην εφαρμογή.

 

Αν έχετε υποβάλει σε προηγούμενη χρονιά το έντυπο, το σύστημα έχει διατηρήσει τα στοιχεία σας και εσείς απλώς τα ελέγχετε ή τα μεταβάλετε όπου απαιτείται και στη συνέχεια μπορείτε να οριστικοποιήσετε την αίτηση.

 

Αν είναι η πρώτη φορά που υποβάλετε,  θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε

  • τα γενικά στόχευα (οικογενειακή κατάσταση, διαμονή)
  • τα στοιχεία των γονέων και των εξαρτωμένων τέκνων (ΑΜΚΑ όλων των μελών, αριθμός οικογενειακής μερίδας, δημοτολόγιο κ.λπ.)
  • Τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα

 

 

Print Friendly, PDF & Email