Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Παράταση καταβολής ΕΦΚΑ μη μισθωτών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ε.Φ.Κ.Α  η αποπληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες θα παραταθεί έως τις 20 Μαρτίου.

 

 

Με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας δίνει τη δυνατότητα σε 1,44 εκατομμύρια  μη μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες  να επιλέξουν από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, την κλίμακα των ασφαλιστικών εισφορών τους για το 2020.

 

Ο υπουργός Εργασίας επανέλαβε, ότι πλέον οι ασφαλιστικές εισφορές αποσυνδέονται από το εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών, τα έτη ασφάλισης, αλλά και τον κατώτατο μισθό, ενώ θεσμοθετείται σταθερό ποσό για την εισφορά υγείας, από την 2η κλίμακα, 252 ευρώ το μήνα  και πάνω, για το σύνολο των μη μισθωτών. Πλέον, όπως δήλωσε ο κ. Βρούτσης «Υψηλότερη εισφορά οδηγεί σε υψηλότερες συντάξεις», ενώ όσον αφορά την αύξηση στην κατώτατη εισφορά στα 210 ευρώ από 185 ευρώ που είναι σήμερα, διευκρίνισε ότι συνδυάζεται με τη μείωση του φόρου από το 20% στο 9% και για τα χαμηλά εισοδήματα σε ετήσια βάση, οι μη μισθωτοί έχουν όφελος 900 ευρώ το χρόνο.

 

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ  αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στις 27 Φεβρουαρίου.

 

 

Πηγή: taxheaven.gr

Print Friendly, PDF & Email