Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Δηλώσατε στην Α.Α.Δ.Ε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό;

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ολοκλήρωσε την ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης Επαγγελματικών λογαριασμών και καλεί όλους όσους  διαθέτουν σύστημα εισπράξεων μέσω καρτών (P.O.S) , εντολές άμεσης χρέωσης, μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές καθώς και συναλλαγές με μετρητά να εισέλθουν στην υπηρεσία και να γνωστοποιήσουν τον IBAN τους.

 

Δείτε τα  6 βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε:

 

1. Οι συναλλαγές που γίνονται μέσω του συγκεκριμένου επαγγελματικού λογαριασμού θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά εμπορική, επαγγελματική, και επιχειρηματική δραστηριότητα

 

2. Για την ηλεκτρονική δήλωση επαγγελματικού λογαριασμού είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών taxis net (username-password) στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε  

 

3. Μετά τη συμπλήρωση του IBAN με τη χρήση της ένδειξης GR το σύστημα εμφανίζει αυτόματα τη τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμό

 

4. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης παραπάνω από έναν λογαριασμό εφόσον η δραστηριότητα που έχει ο επαγγελματίας ανήκει στη κατηγορία των δαπανών που οφείλουν να συγκεντρώσουν οι φορολογούμενοι.

 

5. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα διατηρεί το ιστορικό των δηλώσεων τραπεζικών λογαριασμών και δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης ή διαγραφής. Δεν μπορούν να διαγραφούν λογαριασμοί που είναι σε κατάσταση «προς επιβεβαίωση»

 

6. Οι λογαριασμοί που εισάγονται από τους χρήστες αποστέλλονται καθημερινά στους αντίστοιχους εκδότες όπου ελέγχεται η ορθότητα τους . Εφόσον πραγματοποιηθεί ο έλεγχος η κατάσταση της δήλωσης αλλάζει σε «Επιβεβαιωμένος» αλλιώς «Απορριφθείς»

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email