Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Σήμερα 30/11 η πρώτη λοταρία αποδείξεων για τα 1000 ευρώ

Ήδη από 01/01/2017 οι φορολογούμενοι κάνουν χρήση του πλαστικού χρήματος για να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου των 1.900 ως 2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο.

 

Προκειμένου να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο το Υπουργείο Οικονομικών, θα προβεί σε κληρώσεις που θα μοιράσουν ως 12 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους.

 

Η πρώτη κλήρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Πέμπτη 30/11/2017

 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή που κάνει ο φορολογούμενος θα αντιστοιχεί κάποιος συγκεκριμένος αριθμός λαχνών. Στη συνέχεια θα διενεργούνται ηλεκτρονικές κληρώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών από τις οποίες θα προκύπτουν οι τυχεροί φορολογούμενοι.

 

Το χρηματικό έπαθλο θα είναι 1.000 ευρώ ανά τυχερό. Κάθε μήνα αναμένεται να κληρώνονται 1.000 τυχεροί.

 

Μετά τη κλήρωση το χρηματικό έπαθλο θα κατατίθενται στο τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος στην Α.Α.Δ.Ε αφού προηγουμένως έχει λάβει σχετικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στην Α.Α.Δ.Ε (taxis net).

Αναμένεται και σχετική εφαρμογή στην οποία θα γνωστοποιούνται στον καθένα,  πριν από τη κλήρωση , το πλήθος και η αριθμό-σειρά των λαχνών που έχει συγκεντρώσει.

 

Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό θα είναι αφορολόγητο και δεν θα μπορεί να συμψηφιστεί με τυχόν οφειλές προς τη Δ.Ο.Υ ή σε ασφαλιστικά ταμεία.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών που διαθέτουν Α.Φ.Μ

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του και ειδικότερα:

 

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email