Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Τι συμβαίνει με την αργία της 26ης Οκτωβρίου;

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τη πόλη της Θεσσαλονίκης ορίζεται η 26η Οκτωβρίου με σχετική ανακοίνωση του κ. Γιουτίκα Κώστα, Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ο κ. Γιουτίκας επισήμανε επίσης ότι είναι σε ισχύ και δεν έχει ανακληθεί η απόφαση της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης (ΦΕΚ 1558/15-11-2005) ,  για τον ορισμό της ημέρας αυτής ως υποχρεωτικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα.

 

Η απόφαση αυτή ισχύει για όλους του μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες θα βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. 

 

Αναλυτικότερα αφορά τους παρακάτω Δήμους:

 

Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη)

Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου (Ελευθέριο-Κορδελιό και Εύοσμος)

Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα)

Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία)

Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα)

Δήμο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία)

 

 

Πηγή: parallaxi.gr

Print Friendly, PDF & Email