Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Έχουμε συνεχή παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η εταιρία μας πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει στον επιχειρηματία συμβουλευτική αλλά και πλήρη κάλυψη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα.

Ώρες Λειτουργίες

Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:00

Τετ.: 09:00-14:00 & 17:30-20:30

Πρόσφατα Άρθρα

Top

Θα δωθεί τελικά παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις;

Το επιτελείο του υπουργείου οικονομικών εξετάζει το  ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων .

 

Σε συνέντευξη της η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου ανέφερε ότι οι υπηρεσίες εξετάζουν τα σχετικά αιτήματα φορέων και τις επόμενες ημέρες θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση.

Τονίζει πάντως ότι είναι αδύνατον να δοθεί μεγάλη παράταση σε περίπτωση που θα δωθεί δεν θα υπάρξει άλλη.

 

Επίσης ανέφερε σχετικά με τα εκκαθαριστικά  ΕΝΦΙΑ ,  ότι θα αναρτηθούν ως τέλη Αυγούστου στην ηλεκτρονική σελίδα του Taxisnet. H εξόφληση τους θα γίνει σε τέσσερις δόσεις, από Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο ενώ συζητείται και το ενδεχόμενο πέμπτης δόσης για τον Ιανουάριο του 2018.

 

Σχετικά με την ευθυγράμμιση αντικειμενικών και εμπορικών τιμών των ακινήτων η κα.Παπανάτσιου ανέφερε ότι η διαδικασία έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

 

Όσον αφορά το αν θα επηρεαστεί το ποσό του ΕΝΦΙΑ όταν αλλάξουν οι αντικειμενικές αξίες, η υφυπουργός διευκρίνισε ότι το ποσό είσπραξης θα παραμείνει το ίδιο, ενώ σχετικά με τους συντελεστές η κα. Παπανάτσιου απάντησε: «Θα αυξηθούν σίγουρα αναλογικά, σύμφωνα με την κατηγορία της αξίας των ακινήτων που έχουν. Από κει και πέρα θα δούμε πως θα γίνει σε ποιες κατηγορίες θα αυξηθούν ή σε ποιες κατηγορίες θα μειωθούν. Σίγουρα το ποσό της είσπραξης θα πρέπει να παραμείνει το ίδιο».

Print Friendly, PDF & Email